divendres, 10 de desembre del 2010

MERCAT D'INTERCANVI DE JOGUINES


EL dissabte 11 de desembre de 2010 a les 12h al Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola.

La idea es que porteu les joguines en bon estat que ja no són d’interès pels vostres infants i que les intercanvieu per d’altres més adients per les seves noves inquietuds.

La situació de crisi és coneguda per tothom, també la del consumisme excessiu, i per això pensem que donada l’època de Nadal que s’apropa, a moltes famílies els hi serà d’utilitat bescanviar joguines que els seus fills i filles ja no fan servir per d’altres que els hi poden ser més motivadores. Els nens i les nenes creixen i aquelles joguines adients per una etapa del seu creixement ja no ho són més tard, aquestes joguines es queden noves, perquè llençar-les? Per què no les intercanviem per altres joguines en bon estat més adequades a l’edat dels nostres fills i filles? Qui sap..... potser us estalvieu fins i tot algun regal de Nadal.

PROGRAMA: Mercat d’Intercanvi de Joguines+ Espectacle Improjocs, a càrrec de la companyia de teatre Kinateca + Xocolatada per tothom

LLOC: Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola, C/ Mare de Déu del Pilar, 43, cantonada amb Belles Arts

HORA: 12h


Us hi esperem!!!!
La Clau Casal Popular i Cultural de Cerdanyola

dimecres, 1 de desembre del 2010

Xerrada sobre "Clima familiar educatiu"

La xerrada sobre "Clima familiar educatiu" tindrà lloc el proper dimecres, 1 a les 18,30 a l'Institut Lluís Companys ( Ctra. de l'Estació, 7) .

Actividades de la Semana

Os recuerdo que mañana día 2 hay reunión de escola de Familias, con la continuación de Debat Com afavorir que el teu fill creixi fort emocionalment.

Y pasado Viernes día 3 tenemos una nueva merienda para recaudar dinero para la valla, Esta vez es a cargo de la escoleta Aire. No falteis.