divendres, 30 de novembre del 2012

Proposta de Xerrada


Aquest curs, us volem demanar la vostra participació i opinió per a l’organització de la xerrada que tindrà lloc des del nostre espai ESCOLA DE FAMÍLIES.

Després, del buidat de propostes que heu anat fent al llarg del curs passat, ens hem pogut posar en contacte amb persones amb cert reconeixement en torn a dos dels temes suggerits.

OPCIO 1
Crèixer junts: Taller on vivenciar les pròpies emocions, situacions i creences emocionals i de vida. Un espai per compartir èxits, dubtes i preocupacions com a pares i mares. Un espai per educar actituds i formar persones, valorar el treball emocional, l'afecte i els vincles afectius dins l'educació, gestionar els conflictes amb els fills des de la intel·ligència emocional i créixer com a pares i mares. Seria portat per la, M. Teresa Abellán Pérez, mestra i psicopedagoga de l'Escola Josep Gras de Sant Llorenç Savall. Formadora en educació emocional.


OPCIO 2
"El paper dels pares en l'educació dels fills". Desde la perspectiva del sistema familiar i la seva importància en el desenvolupament dels nens. Parlarem del límits i els afectes. Es donaran pistes de com es poden superar les dificultats en la relació amb els fills dins la família a qualsevol edat. Convidarien a Manel García Rigol. Terapeuta Sistèmic i especialista en relacions familiars. Aplica el treball de Constelacions Familiars. Entre altres treballa al Centre Samsara de Ripollet.

Dóna’ns la teva opinió i marca la teva casella:

OPCIO 1      X     
OPCIO 2      X


Podeu deixar les vostres opcions en la bústia del AMPA o bé enviar un correu al AMPA ampaelspinetons@gmail.com amb les vostres elecció.
Descàrrega el document aquí

dilluns, 26 de novembre del 2012

#25NGROC




Des de Badalona es Mou! i unes quantes AMPAs de Molins de Rei us fem una crida a tota la comunitat educativa per anar amb les samarretes grogues durant tot el diumenge 25 de Novembre, també a l'hora d'anar a votar.

Esdeveniment a Facebook:http://www.facebook.com/events/175704899236367/

Entre tots i totes hem de fer córrer aquest esdeveniment per arribar a tot Catalunya! Ens ajudeu?

Totes les enquestes estan assenyalant que hi ha un nombre important d'indecisos de cara a aquestes eleccions, creiem que des de la comunitat educativa mobilitzada en defensa de l'ensenyament públic hem d'aprofitar un dia de politització -com és el 25N- per a fer present la nostra lluita als centres de votació (fonamentalment escoles) i als carrers.

Creiem que és una acció respectuosa amb les opcions electorals de cadascú i també amb els qui decideixen fer abstenció activa.

Els objectius de l'acció:
1. Visualitzar el conflicte i que no hi ha normalitat a les escoles i instituts públics degut a les retallades.
2. Remoure consciències i que la gent tingui present a l'ensenyament públic a l'hora d'anar a votar.

També creiem que el més adequat seria fer-la extensiva a la resta de lluites que s'estan visualitzant també amb samarretes o colors: els afectats per les hipoteques que vagin el 25N amb les samarretes verdes de la PAH, el personal sanitari i usuaris de la sanitat pública amb el color blanc, els 'iaioflautes' amb les armilles reflectants, els conflictes laborals amb la seva imatge, etcètera.

L'objectiu final de l'acció és visualitzar els conflictes i demanar als parlamentaris que siguin elegits que estiguin al servei de majoria social del país -del 99%- i no de l'1% que tot ho té i que mai en té prou.


dijous, 15 de novembre del 2012

RELAXA'T - RELAXA'M (taller d'aproximació a les tècniques de ioga i relaxació )

ESCOLA DE FAMÍLIES
 
Aquest curs tornem a organitzar el Taller familiar:
 
RELAXA'T - RELAXA'M (taller d'aproximació a les tècniques de ioga i relaxació )
 
DISSABTE 24 de NOVEMBRE i/o DISSABTE 1de DESEMBRE
 
Aquest taller serà portat pel Paco Fàbrega (pare de l'escola, pedagog i mestre de ioga). Si vau gaudir en família el curs passat, aquest any no us ho podeu perdre !!! I per les noves famílies, veniu a passar una bona estona amb els vostres fills/es.
 
Es pot participar només en un taller. Primer s'ompliran els grups del 24  (10 a 11:30 i de 11:30 a 13)  i en cas de més demanda es realitzarà una segona sessió el dissabte 1 de Desembre.
 
HEU DE PORTAR: xandall o roba cómoda, estrella (de gimnàstica o sí no disposeu de camping ), tovallola gran o manta petita i cuixí. TOT PER CADASCUN DELS PARTICIPANTS (Si es possible)
 
INSCRIVIU-VOS AL CORREU DEL AMPA O A LES LLISTES DE L'ESCOLA INDICANT L'HORARI I EL NOMBRE D'ADULTS I NENS.
 
Una abraçada ben forta.