dilluns, 16 de desembre del 2013

Recollida de joguines a l'escola 19 desembre


Famílies!

Os informen que el dijous vinent 19, es farà a l'entrada de l' escola una recollida de joguines, noves i en bon estat. Aquestes joguines aniran destinades al centre Obert " La placeta" i al l'esplai La Gresca, ii les noves a la Creu Roja.

dissabte, 14 de desembre del 2013

Resum Acció Pati dissabte 23 novembre. Comissio d'exteriors.

"Benvolgudes famílies,

com sabeu, el passat dissabte 23/11 va tenir lloc una jornada de treball de famílies, per tal de millorar la cara dels patis d'infantil. 

La jornada va ser organitzada per la Comissió d'exteriors (comissió mixta formada per mares de l'AMPA + mestres) i va comptar amb una àmplia participació de famílies. Va ser una gran experiència, on tant grans com petits  vam treballar moltíssim: es van acondicionar els jardins, es van replantar les heures de les pèrgoles, es va barnissar la caseta del pati d'aigua, es va desmuntar la rotllana de troncs del pati d'aigua (estaven en força mal estat), es van "lijar" i tractar els palets (per tal de poder fer usos diversos amb ells: inclús es va fer un carretó amb un d'ells) i es van replantar els dos pins de l'entrada al pati nou (necessitaven més espai), i amb la col.laboració de jardineria es van apuntlar els troncs inanimats del pati de terra i aquesta darrera setmana s'ha acabat de dissenyar el que serà un laberint vegetal.
Però també ens ho vam passar molt bé: vam esmorzar en "família", vam riure amb les nostres "habilitats", i els patufos van gaudir a tope des de l'ajuda i l'observació. 

Encara ens falta una miqueta de feina per acabar de fer tot el que ens havíem proposat inicialment, i per això organitzarem una altra jornada de treball en tornar de les vacances nadalenques (ja us passarem la informació). 

Us passem unes quantes fotos perquè veieu com va anar la jornada i us engresqueu per la propera!!!

Per acabar, des de la comissió d'exteriors volem agraïr a les famílies la participació en la jornada passada: va ser un èxit, no només per la quantitat sinó per la il.lusió, ganes i esperit participatiu que vam compartir. Va ser una càrrega de piles total!!

Salutacions,

Comissió d'exteriors de l'escola Els Pinetons.
Galería fotos.










dimarts, 3 de desembre del 2013

Taller de Contes i altres Històries per petits i grans.

Us anunciem que la Comissió Escola de Famílies organitzarà el proper 14 de Desembre de 10h30 a 12h 30 a l'Escola el Taller Familiar:

Taller de Contes i altres Històries per petits i grans.

Prometem una matinal molt divertida per tots els nens, gràcies a la col.laboració dels pares i mares  que han preparat els seus relats de forma trencadora i creativa.
Uns adreçats als més menuts de l'Escola. Altres amb històries pels més grans per fer un matí que farà “por”...ja,ja,ja...
Podeu convidar als amics, cosins, etc...

Per poder organitzar-nos necessitarem que us inscriviu a les llistes dels panels de l'entrada dels edificis d'infantil i primària, o via correu a l'adreçaampaelspinetons@gmail.com .Indicant quants nens i adults vindreu.
Veniu i compartiu aquest “regal” que ens fem entre tots.

Una abraçada.