dimecres, 20 d’octubre del 2010

Resumen de reunión de Trabajo Comisión Fiestas

Montar el Bar, és compraran les begudes al Condis, si se pot portar una nevera, es comprarem  el hiel.

Les begudes  que és venderan són:  cervezas, coca-colas, fanta taronja i llimona ( preus 1,5 euros)  Aigua, Sucs, també es vendera Patates Chips ( 1 euro. El Bar es montarà davant de la finestra del AMPA.

Per fer el acompañamen del xocolata per berenar comprarem 80 barres de pa, de aquet pa també farem els entrepans per diables i per la careta del teatre.

El Dijous anirem  a comprar els ingredients per berenar:  3 kgs de mantega, 5 o 10 libres de oli d`oliva, 4 kgs de sucre, 1 kg de mel, 1 kg de nous pelades i embutits pels entrepans.

Es necesitarem la cuina per deixa el menjar el dijous, o divendres al mati.  Es portarà un mural gran per posar-lo a la porta de la escola  o a la entrada per recordatori de la festa, aquet mural ho podem escribir o dibuixar el nens , ja hem dirás el que , peró crec que tindria que estar el dimecres o dijous per poder anunciar la festa i vinguin moltes famílies.

Se entregarà un val als diables i als menbres de la careta per un entrepà i una beguda.

Falta donar a les families les programació de la festa sería important que les graelles es possin a les clases lo mès aviat posible , es important que les families li arribi les informació perquè participin i vinguin a la nostra festa.

Tambè teniu que decidir si demaneu equip de música al centre cultural.

Hem quedat el divendres a les tres per poder començar a preparar el bar i el benerar..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada