divendres, 30 de novembre del 2012

Proposta de Xerrada


Aquest curs, us volem demanar la vostra participació i opinió per a l’organització de la xerrada que tindrà lloc des del nostre espai ESCOLA DE FAMÍLIES.

Després, del buidat de propostes que heu anat fent al llarg del curs passat, ens hem pogut posar en contacte amb persones amb cert reconeixement en torn a dos dels temes suggerits.

OPCIO 1
Crèixer junts: Taller on vivenciar les pròpies emocions, situacions i creences emocionals i de vida. Un espai per compartir èxits, dubtes i preocupacions com a pares i mares. Un espai per educar actituds i formar persones, valorar el treball emocional, l'afecte i els vincles afectius dins l'educació, gestionar els conflictes amb els fills des de la intel·ligència emocional i créixer com a pares i mares. Seria portat per la, M. Teresa Abellán Pérez, mestra i psicopedagoga de l'Escola Josep Gras de Sant Llorenç Savall. Formadora en educació emocional.


OPCIO 2
"El paper dels pares en l'educació dels fills". Desde la perspectiva del sistema familiar i la seva importància en el desenvolupament dels nens. Parlarem del límits i els afectes. Es donaran pistes de com es poden superar les dificultats en la relació amb els fills dins la família a qualsevol edat. Convidarien a Manel García Rigol. Terapeuta Sistèmic i especialista en relacions familiars. Aplica el treball de Constelacions Familiars. Entre altres treballa al Centre Samsara de Ripollet.

Dóna’ns la teva opinió i marca la teva casella:

OPCIO 1      X     
OPCIO 2      X


Podeu deixar les vostres opcions en la bústia del AMPA o bé enviar un correu al AMPA ampaelspinetons@gmail.com amb les vostres elecció.
Descàrrega el document aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada