dijous, 17 d’octubre del 2013

Propera reunió comissió ESCOLA DE FAMÍLIES

Apreciades famílies:
 
Us comuniquen que el proper DIMECRES dia 23  d'Octubre a les 18:30 a l'escola, es reunirà la comissió ESCOLA DE FAMÍLIES  per planificar les activitats per aquest curs.

La comissió Escola de Famílies està formada per un grup de pares/mares  que organitzen tallers familiars i xerrades per enriquir la relació amb els nostres fills i   a la vegada passar una bona estona. 

Per fer-vos una idea del que s'ha fet fins ara, en els anteriors cursos aquesta comissió ha organitzat els següents tallers familiars: tallers de relaxació i ioga (Relaxa't-Relaxa'm), tallers de manualitats (creació joguines, guarniments de nadal...) , taller de primers auxilis,  taller d'informàtica educativa, taller de reflexoteràpia... 
També s'han organitzat xerrades i petites formacions : "Com afavorir que el meu fill crèixi fort emocionalment", "Joc i joguines", "El paper dels pares a l'educació".



Necessitem més mares i pares que  formin part d'aquesta comissió 

Si teniu una idea  que pugui ser interessant. Si sabeu fer quelcom i creieu que pot ser enriquidor pels nens i les famílies. Atreviu-vos a plasmar aquesta idea en forma de taller, us ajudarem a donar-li forma i a més aportareu el vostre "granet de sorra" per fer Escola.




Esperem la vostra participació i/o  que ens feu arribar les vostres propostes .
 

Una abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada