dissabte, 14 de desembre del 2013

Resum Acció Pati dissabte 23 novembre. Comissio d'exteriors.

"Benvolgudes famílies,

com sabeu, el passat dissabte 23/11 va tenir lloc una jornada de treball de famílies, per tal de millorar la cara dels patis d'infantil. 

La jornada va ser organitzada per la Comissió d'exteriors (comissió mixta formada per mares de l'AMPA + mestres) i va comptar amb una àmplia participació de famílies. Va ser una gran experiència, on tant grans com petits  vam treballar moltíssim: es van acondicionar els jardins, es van replantar les heures de les pèrgoles, es va barnissar la caseta del pati d'aigua, es va desmuntar la rotllana de troncs del pati d'aigua (estaven en força mal estat), es van "lijar" i tractar els palets (per tal de poder fer usos diversos amb ells: inclús es va fer un carretó amb un d'ells) i es van replantar els dos pins de l'entrada al pati nou (necessitaven més espai), i amb la col.laboració de jardineria es van apuntlar els troncs inanimats del pati de terra i aquesta darrera setmana s'ha acabat de dissenyar el que serà un laberint vegetal.
Però també ens ho vam passar molt bé: vam esmorzar en "família", vam riure amb les nostres "habilitats", i els patufos van gaudir a tope des de l'ajuda i l'observació. 

Encara ens falta una miqueta de feina per acabar de fer tot el que ens havíem proposat inicialment, i per això organitzarem una altra jornada de treball en tornar de les vacances nadalenques (ja us passarem la informació). 

Us passem unes quantes fotos perquè veieu com va anar la jornada i us engresqueu per la propera!!!

Per acabar, des de la comissió d'exteriors volem agraïr a les famílies la participació en la jornada passada: va ser un èxit, no només per la quantitat sinó per la il.lusió, ganes i esperit participatiu que vam compartir. Va ser una càrrega de piles total!!

Salutacions,

Comissió d'exteriors de l'escola Els Pinetons.
Galería fotos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada