dimecres, 16 de febrer del 2011

Informació sobre tallers alternatius-Ripollet

ESPAI INFANTIL ARRELS
L’Espai Infantil Arrels és un espai educatiu destinat a infants d’aproximadament any i mig a tres anys. Creiem important que l’infant que assisteixi al projecte ja gaudeixi de cert grau d’autonomia en el desplaçament.

A grans trets, el projecte es basa en :

  • Oferir un espai on es respecti fonamentalment les necessitats i ritmes de l’infant en aquesta edat.

  • Per això, la ràtio és d’una educadora per 6-7 nens, a fi de poder acompanyar acuradament en els seus processos de desenvolupament amb una mirada atenta.

  • Proposta d’activitats basades en l’experimentació amb matrials diversos i material segur i adequat per a què l’infant desenvolupi les necessitats motrius.

  • Crear un clima de seguretat afectiva que procura a l’infant una relació amb l’adult càlida, amb tendresa i confiança, fet essencial per a què es doni un bon desenvolupament motriu, afectiu i cognitiu.

  • Oferir a les famílies un període d’adaptació eficient a fi que l’infant adquireixi seguretat en l’espai i amb les educadores.

Preu: La quota mensual oscil·larà entre els 320-350 euros.

Horari: dues possibilitats De 9 a 13h i de 9 a 15 h. ( amb migdiada).

Està previst començar el curs vinent, però contemplem la possibilitat d’obrir l’últim trimestre d’aquest curs si hi ha una necessitat de la totalitat de famílies que volem acollir en el projecte.

Les dues educadores del projecte tenim experiència i estem formades en l’àmbit de l’educació infantil, entre d’altres.


La primera reunió informativa: serà el dijous 24 de febrer a les 17.30 al Centre Cívic del Parc Rizal (Ripollet). El Parc Rizal és entre els carrers Monturiol i Rizal, heu de baixar al parc i endinsar-vos en un carreró, que és el passatge Monturiol, queda una mica amagadet però és fàcil trobar-ho.

A fi que la reunió el desenvolupi amb fluïdesa, si us és possible, seria adient no venir amb criatures.

Us agrairíem que confirmessiu l'assistència. Mercè: 635433828

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada