dilluns, 26 de novembre del 2012

#25NGROC
Des de Badalona es Mou! i unes quantes AMPAs de Molins de Rei us fem una crida a tota la comunitat educativa per anar amb les samarretes grogues durant tot el diumenge 25 de Novembre, també a l'hora d'anar a votar.

Esdeveniment a Facebook:http://www.facebook.com/events/175704899236367/

Entre tots i totes hem de fer córrer aquest esdeveniment per arribar a tot Catalunya! Ens ajudeu?

Totes les enquestes estan assenyalant que hi ha un nombre important d'indecisos de cara a aquestes eleccions, creiem que des de la comunitat educativa mobilitzada en defensa de l'ensenyament públic hem d'aprofitar un dia de politització -com és el 25N- per a fer present la nostra lluita als centres de votació (fonamentalment escoles) i als carrers.

Creiem que és una acció respectuosa amb les opcions electorals de cadascú i també amb els qui decideixen fer abstenció activa.

Els objectius de l'acció:
1. Visualitzar el conflicte i que no hi ha normalitat a les escoles i instituts públics degut a les retallades.
2. Remoure consciències i que la gent tingui present a l'ensenyament públic a l'hora d'anar a votar.

També creiem que el més adequat seria fer-la extensiva a la resta de lluites que s'estan visualitzant també amb samarretes o colors: els afectats per les hipoteques que vagin el 25N amb les samarretes verdes de la PAH, el personal sanitari i usuaris de la sanitat pública amb el color blanc, els 'iaioflautes' amb les armilles reflectants, els conflictes laborals amb la seva imatge, etcètera.

L'objectiu final de l'acció és visualitzar els conflictes i demanar als parlamentaris que siguin elegits que estiguin al servei de majoria social del país -del 99%- i no de l'1% que tot ho té i que mai en té prou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada