dimarts, 5 de març del 2013

Xerrada EL PAPER DELS PARES EN L’EDUCACIÓ


L’escola de famílies Pinetons, organitza el pròxim dissabte 16 de març d’11 a 12:30h una xerrada debat, sobre EL PAPER DELS PARES EN L’EDUCACIÓ, serà a càrrec del Manel Garcia, Terapeuta Gestalt, Assessor Sistèmic i Familiar, Constel·lacions Familiars amb Bert Hellinger, Coach wingwave, Format en Salud Sistèmica i Coordinador de diversos tallers de creixement Personal. Es un treball taller pràctic i formatiu, amb molt poca “teoria”
Aquesta xerrada surt de l’elecció de les famílies via correu i per les urnes que es van col.locar als dos edificis.


Paral.lelament al taller i per facilitar la participació de les famílies, obrim la possibilitat de fer un canguratge a l’escola per facilitar a les famílies l’assistència, assumint el cost des de la comissió d’escola de famílies, on els nens/es tindran una activitat alternativa de joc, amb monitors, sempre i quan hagi un nombre mínim de nens/es. Teniu fins el dia 8 de Març per demanar aquest servei i us respondrem.
Com sempre, podeu fer les inscripcions mitjançant el correo de l’AMPA ampaelspinetons@gmail.com i les llistes penjades per tots els plafons de l’escola. Recordeu anotar si necessitareu el canguratge i quantes persones assistireu al taller.
PLANTEJAMENT DE LA XERRADA/DEBAT:
Jo Desitjo:
Que el meu fill vagi content a l’escola,
Que aprengui a conviure i a compartir creixent,
Que la seva evolució sigui una aventura,
Que gaudeixi de la integració de l’aprenentatge,
Que sigui feliç descobrint els seus propis recursos i potencials, en un procés que l’ha de dotar d’eines per desenvolupar-se en la vida.


L’èxit de les noves generacions ens pertoca a tots.
Com sumar esforços i crear ponts entre la família i l’escola? Com motivar i millorar per a que els nostres fills avancin? Aquestes i altres preguntes s’abordaran en aquest taller vivencial, pensat per aquesta trobada. Vine i t’acompanyarem a la construcció.
Dirigit a:
Pares, avis, educadors i a totes aquelles persones implicades a l’educació i/o en la cura diària dels nens/es. La mirada des de l’òptica sistèmica, t’ofereix una altre visió sobre l’educació. Junts ampliarem el camí per a que els nostres fills/es avancin i superin les dificultats quotidianes.
Objectius:
Obrir un espai satisfactori de reflexió i ajuda. Aprendre a observar des de la mirada sistèmica. Potenciar la alegria de la consciència educadora. Impulsar la creació d’ambients favorables a l’aprenentatge. Transitar les diferents perspectives del conflicte i explorar noves dinàmiques.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada