dimecres, 24 d’abril del 2013

4 de maig. Xerrada-debat, sobre EL PAPER DELS PARES EN L’EDUCACIÓ


L’escola de famílies Pinetons, organitza el pròxim dissabte 4 de maig d’10:30 a 12h30 h una segona sessió de la xerrada-debat, sobre EL PAPER DELS PARES EN L’EDUCACIÓ, a càrrec del Manel García, Terapeuta Gestalt, Assessor Sistèmic i Familiar, Constel·lacions Familiars amb Bert Hellinger, Coach wingwave, Format en Salud Sistèmica i Coordinador de diversos tallers de creixement Personal. Aquesta serà la darrera activitat que la comissió organitzarà per aquest curs.

Si heu assistit al primer taller us animen a continuar aquest treball pràctic i formatiu. Si no heu estat a la primera sessió, no us preocupeu, els continguts seràn nous i us adaptareu sense dificultats.

Si fós possible es tornaria a oferir el servei de canguratge gratuït. Us anirem informant.
Com sempre, podeu fer les inscripcions mitjançant el correo de l’AMPA ampaelspinetons@gmail.com i les llistes que penjarem pels plafons de l’escola. Recordeu anotar si necessitareu el canguratge i quantes persones assistireu al taller.


Aprofitem una vegada més per donar-vos les gràcies per la vostra participació.

PLANTEJAMENT DEL TREBALL:
Jo Desitjo:
Que el meu fill vagi content a l’escola,
 
Que aprengui a conviure i a compartir creixent,
 
Que la seva evolució sigui una aventura,
 
Que gaudeixi de la integració de l’aprenentatge,
 
Que sigui feliç descobrint els seus propis recursos i potencials, en un procés que l’ha de dotar 

 d’eines per desenvolupar-se en la vida.


L’èxit de les noves generacions ens pertoca a tots.
Com sumar esforços i crear ponts entre la família i l’escola? Com motivar i millorar per a que els nostres fills avancin? Aquestes i altres preguntes s’abordaran en aquest taller vivencial, pensat per aquesta trobada. Vine i t’acompanyarem a la construcció.



Dirigit a
Pares, avis, educadors i a totes aquelles persones implicades a l’educació i/o en la cura diària dels nens/es. La mirada des de l’òptica sistèmica, t’ofereix una altre visió sobre l’educació. Junts ampliarem el camí per a que els nostres fills/es avancin i superin les dificultats quotidianes.



Objectius:
Obrir un espai satisfactori de reflexió i ajuda. Aprendre a observar des de la mirada sistèmica. Potenciar la alegria de la consciència educadora. Impulsar la creació d’ambients favorables a l’aprenentatge. Transitar les diferents perspectives del conflicte i explorar noves dinàmiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada