divendres, 28 de novembre del 2014

Informació L’equip de mestres escola.

Benvolgudes famílies

Enguany no ha estat possible fer la celebració de la Setmana de la Música en les dates que havíem previst inicialment. Aquest fet ha estat generador de malestars i malentesos que valorem cal especificar i aclarir per millorar la comunicació i la dinàmica de les relacions a la nostra escola.

Aquest curs, el fil conductor de la setmana, se centrarà en les noves tecnologies en l’àmbit de la música. L’organització d’una celebració amb aquest contingut comporta la previsió de més temps de preparació per tal d’aconseguir material adequat així com el contacte amb professionals de la música electrònica. Ha estat per aquest motiu – disposar de més temps de preparació- que l’equip de mestres ha decidit posposar la Setmana de la Música al mes de febrer (del 23 al 27 de febrer de 2015).

Per altra banda, us comuniquem que els excedents del berenar de la festa d’inici de curs (14 de novembre) es portaran al Banc d’Aliments, coincidint amb la recollida dels dies 28 i 29 de novembre el Gran Recapte).

Us volem agrair -per endavant- les vostres aportacions i la comprensió que ens manifesteu a l’hora d’entendre les complexitats i els recorreguts de vida que es fan a la nostra comunitat.

Considerem que només els processos compartits entre totes les persones de la nostra comunitat
educativa construeixen el projecte de l’escola Els Pinetons.

L’equip de mestres

Divendres 28 de novembre de 2014
https://drive.google.com/file/d/0B7LwKOp1NpdXRmdRRHZnVXVtcGVUWE1vRFZmcW1feGJpeU9r/view?usp=sharing

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada