dimarts, 29 de maig del 2012

MANIFESTACIÓ A RIPOLLET


MANIFESTACIÓ A RIPOLLET

Davant les constants retallades que estem patint en l’Educació Pública, ha sorgit a partir d’una reunió de famílies delegades de l’escola Els Pinetons un moviment anomenat FaMílies En AcCió, amb la finalitat de promoure i difondre les diferents iniciatives per tal de reivindicar un Ensenyament Públic i de Qualitat.
Us convoquem a totes i a tots, mares, pares, avis, infants i mestres a la MANIFESTACIÓ d’aquest dijous 31 de maig a les 18 h.
Es tracta d’una acció conjunta de famílies, ensenyants i alumnes de tot el poble i de tots els nivells (llars d’infants, escoles i instituts)
Proposem sortir junts des de l’escola i anar al Mercat on ens trobarem amb la resta d’escoles i instituts i arrencarà la manifestació fins a l’Ajuntament de Ripollet en el qual es lliurarà un document unitari en defensa de l’Escola Pública al Ple de l’Ajuntament.
Es tracta d’un acte reivindicatiu i festiu en el que hauríem de participar el mÀXim nombre de famílies. Porteu xiulets, cassoles i tot el que se us acudeixi, hem de fer molt de soroll perquè ens escoltin i qui pugui que vingui de gROc perquè ens vegin.

MANIFESTACIÓ A RIPOLLET
 
PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC I DE QUALITAT
PROU RETALLADES !!!

DIJOUS 31 DE MAIG DE 2012

SORTIDA : Des de l’ ESCOLA ELS PINETONS a les 18.00h
RECORREGUT: Concentració de tots els centres de Ripollet al Mercat i es baixa cap a l’Ajuntament.

ANEM JUNTS FINS L’AJUNTAMENT ON LLIURAREM EL MANIFEST AL PLE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada